Nu poti descarca sau salva imaginile
logo
logo

Despre Noi

Despre Noi

Servicii FOTO - VIDEO Alexandria.

Stef & Vio FOTO-VIDEO

ALEXANDRIA

   În anul 2009 se înființează firma S.C. Stef & Vio FOTO-VIDEO S.R.L. având că scop imortalizarea celor mai importante momente din viața dumneavoastră. Cu o activitate în domeniu de peste 9 ani vă garantăm profesionalism, calitatea serviciilor noastre și seriozitate.Activitatea în domeniu a debutat cu un personal restrâns urmând dezvoltarea rapidă prin reclama pe care clienții noștri ne-o fac și prin respectarea singurei reguli esențiale în acest business: respectă clientul, ascultă-l și livrează ceea ce ai promis. Firma noastră dispune de un personal pregătit pentru a satisface gusturile exigente ale tuturor pontențialilor viitori clienți. Scopul nostru este să captăm toate momentele și emoțiile dumneavoastră într-o manieră profesionistă astfel încât să puteți să vă bucurați din plin de amintirile create fiind deținători ale unei aparaturi de ultima generație!

Contacteaza-ne

Noi iubim sa creăm amintiri

Fiecare om are o poveste, un moment important pe care dorește sa îl capteze pentru eternitate în arhiva amintirilor. Noi vă ajutam să păstrați aproape evenimentele din viața dumneavoastră.

Contacteaza-ne

Galerie Foto & Video

Galerie

Acest site web utilizează cookie-uri pentru a îmbunătăți ușurința în utilizare. Sunteți de acord prin utilizarea site-ului în continuare. Termeni și condiții